The most comprehensive collection of yoga studio schedules.
Own a yoga studio? Get listed.

Are you a yoga instructor? Get listed for free in our national directory.
The Firm A Workout Studio

The Firm A Workout Studio

245 North Aldrich Suite 220
Ste 220
Minneapolis, Minnesota 55405

612-377-3003

Actions

bookmark this studio

Correct this listing


Class Schedule for The Firm A Workout Studio

Showing classes between and (use slider to adjust).


Sunday

8:30am for 60 minutes Circuit Training Carrie Radde
8:30am for 60 minutes Firm Crossfit Jim Stathis
8:30am for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle
9:45am for 60 minutes Spinning* Laura Van Bellinger
9:45am for 60 minutes Yoga Carrie Radde
10:00am for 60 minutes Bag Boxing Lori Fhima
1:45pm for 60 minutes Firm Crossfit Peter Spitsnogle
2:00pm for 120 minutes 2 hr Spin Kristin Regnier
4:15pm for 60 minutes Yoga Laura Robertson

Monday

6:00am for 60 minutes Firm Crossfit Natalie Johnson
6:00am for 30 minutes Intervals** Kristin Regnier
6:15am for 60 minutes Spinning* Brad Wagner
8:30am for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle
9:30am for 60 minutes Yoga Weights Kristin Regnier
11:30am for 30 minutes Intervals** Kristin Regnier
12:15pm for 60 minutes Circuit Training Kristin Regnier
12:15pm for 60 minutes Firm Crossfit Peter Spitsnogle
5:00pm for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle
5:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Jim Stathis
5:15pm for 60 minutes Circuit Training Brad Wagner
6:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Megan Suszynski
6:15pm for 60 minutes Circuit Training Doug Melroe
6:15pm for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle
6:15pm for 60 minutes Pilates Barre Rebecca Abroe
7:30pm for 60 minutes Yoga Barre Carrie Radde

Tuesday

6:00am for 60 minutes Firm Crossfit Jim Stathis
6:15am for 60 minutes Circuit Training Brad Wagner
6:15am for 60 minutes Spinning* Leif Anderson
9:30am for 60 minutes Barre Leslie Fhima
12:15pm for 60 minutes Spinning* Kristin Regnier
5:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Laura Robertson
5:00pm for 60 minutes Spinning* Brad Wagner
5:15pm for 60 minutes Circuit Training Dee Burton
5:30pm for 60 minutes Yoga Jes Rosenberg
6:15pm for 60 minutes Spinning* Laura Robertson
6:15pm for 60 minutes Cardio Hip Hop Grant Whittaker
7:30pm for 60 minutes Yoga Laura Robertson

Wednesday

6:00am for 60 minutes Firm Crossfit Natalie Johnson
6:15am for 60 minutes Spinning* Leif Anderson
8:30am for 60 minutes Spinning* Corey Isaak
9:30am for 60 minutes Yoga Barre Doug Melroe
11:30am for 30 minutes Intervals** Kristin Regnier
12:15pm for 60 minutes Circuit Training Kristin Regnier
12:15pm for 60 minutes Firm Crossfit Laura Robertson
12:15pm for 60 minutes Spinning* Kelly Miyamoto
5:00pm for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle
5:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Megan Suszynski
5:30pm for 60 minutes Circuit Training Carrie Radde
6:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Megan Suszynski
6:15pm for 60 minutes Circuit Training Doug Melroe
6:15pm for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle
6:15pm for 60 minutes Pilates Barre Leslie Fhima
7:30pm for 60 minutes Yoga Weights Peter Spitsnogle

Thursday

6:00am for 60 minutes Firm Crossfit Natalie Johnson
6:15am for 60 minutes Circuit Training Carrie Radde
6:15am for 60 minutes Spinning* Corey Isaak
7:30am for 30 minutes Intervals** Somer Kvale
9:30am for 60 minutes Yoga Barre Jill Winter
12:15pm for 60 minutes Circuit Training Laura Van Bellinger
12:15pm for 60 minutes Spinning* Somer Kvale
5:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Laura Robertson
5:00pm for 60 minutes Spinning* Kristin Regnier
5:30pm for 60 minutes Yoga Jes Rosenberg
6:15pm for 60 minutes Spinning* Laura Robertson
6:15pm for 60 minutes Cardio Hip Hop Nina DeNio
7:30pm for 60 minutes Yoga Laura Robertson

Friday

6:00am for 60 minutes Firm Crossfit Natalie Johnson
6:15am for 60 minutes Spinning* Laura Robertson
6:15am for 60 minutes Yoga Jes Rosenberg
8:30am for 60 minutes Spinning* Jim Stathis
9:30am for 60 minutes Yoga Weights Jill Winter
12:15pm for 60 minutes Spinning* Somer Kvale
12:15pm for 60 minutes Firm Crossfit TJ McNiff
12:15pm for 60 minutes Circuit Training Doug Melroe
5:00pm for 60 minutes Firm Crossfit Peter Spitsnogle
5:00pm for 60 minutes Spinning* Kristin Regnier
6:15pm for 60 minutes Spinning* Peter Spitsnogle

Saturday

7:15am for 60 minutes Firm Crossfit Jim Stathis
8:30am for 60 minutes Non Impact Sue Venske
8:30am for 60 minutes Spinning* TJ McNiff
8:30am for 60 minutes Step Doug Melroe
8:45am for 30 minutes Intervals** Kristin Regnier
9:45am for 60 minutes Dynamic Power Laura Robertson
9:45am for 60 minutes Yoga Jes Rosenberg
10:00am for 60 minutes Bag Boxing Kristin Regnier
11:15am for 60 minutes CrossFit Intro Peter Spitsnogle
11:15am for 60 minutes Zumba Leslie Fhima
1:45pm for 60 minutes Firm Crossfit Peter Spitsnogle
3:00pm for 60 minutes Spinning* Kelly Miyamoto
4:15pm for 60 minutes Yoga Peter Spitsnogle

last updated 11/10/2013

The Firm A Workout Studio

245 North Aldrich Suite 220
Ste 220
Minneapolis, Minnesota 55405

612-377-3003

Reviews

Yelp See all 19 Yelp reviews

My schedule

Wednesday


Bookmark your favorite instructors and their classes will appear here.